Sondre Paulsen tar 730 dager til – ØIF Arendal
Sondre Paulsen jubler for to gull denne sesongen. Dette er fra det første i Oslo Spektrum i desember 2014.

Sondre Paulsen tar 730 dager til

Vi har flere gode nyheter. Vi har akkurat fått gode nyheter fra Grimstad. Der var det storkamp i OBOS-ligaen mellom Jerv og Brann. 

Og vi har gode nyheter. I pausen på Levermyr i kveld, signerte vi Sondre Paulsen til to nye år.

– Ja, jeg er med videre. Det er ikke så mye mer å si om det. Eller jo. Jeg elsker jo laget mitt og det sto mellom de eneste klubbene jeg liker: Strømmen/Glimt og ØIF Arendal. Siden klubben jeg egentlig kommer fra, ikke hadde det sportslige tilbudet å gi meg, ble det følgelig ØIF Arendal. Det hadde liksom ikke blitt helt meg å signere for Elverun eller Bodø.

Er du fornøyd med sesongen?

– Det har vært stort fra vi begynte å lede serien. Det har vært gøy å spille ving med Magnus Jøndal, og jeg har også hatt mye gøy med Marcus Dahlin på høyresiden. Oppsettet har passet bra, vi har hatt mange fine turer, og masse kamper i vårt område på slutten. Klubben er bedre rustet enn tidligere, og det smitter over på oss spillere.

Hva er målet for neste sesong?

– Vi må bli bedre. Jeg må bli bedre. Men vi har et godt grunnlag hvor vi endelig har fått til skikkelig vinnerkultur i klubben. Målet mitt er flere landskamper og flere mål fra kanten, spesielt i Sparebanken Sør Amfi.

Og hvordan går det ellers?

– Det er mye håndball på meg, men jeg er også god til å slappe av. Jeg koser meg i Fåresopplia på Nidelvåsen, men ellers skjer det ikke stort. Neida, jeg planlegger bryllup med min vakre og tålmodige forlovede Kristina denne sommeren. Vi skal gifte oss i Arendal, og det tror jeg blir helt fantastisk.

Vi ønsker Sondre lykke til med fortsettelsen på dette fine året, og vi takker Kristina for at hun tålmodig godtar at vår høyreving er mye på farten med håndballen.