Sander Simonsen signert – ØIF Arendal
Sander Simonsen etter cupfinalen med Andrè Jørgensen Hofstøl i Oslo Spektrum.

Sander Simonsen signert

Like etter Søndagsrevyen i kveld, signerte sportslig leder Per Carsten Michelsen og daglig leder i ØIF Arendal Rune Jacobsen kontrakten vi har ventet på.

– Sander har alt det vi ser etter. Sander har riktig attityd, han har god selvdisiplin, et stort teknikkpotensiale og vi forventer oss mye av ham allerede til høsten, sier Marinko Kurtovic.

Hva sier du til disse godordene fra treneren vår, Sander?

– Det er hyggelig, han legger akkurat passe press på meg. Jeg skal utvikle meg og spille meg inn i startoppstillingen, og ikke bare få sporadiske innhopp i sesongen som kommer.

Hvordan skal du bli bedre?

– Jeg skal følge treningsopplegget til punkt og prikke, og jobbe med å spille på meg trygghet og samspill med de andre guttene. Til nå har de bruset godt i kroppen min ved innhopp, målet mitt er at det skal bli rutine neste sesong. Målet mitt er å slå Vidar Kongestøl Kristensens merittliste. Den er jo ganske lang, egentlig. og så bli Saltrøds beste håndballspiller gjennom tidene.

Lykke til med det. Vidar har jo vært med på det meste.

– Det er ikke så ambisiøst. Han har bare 37 landslagsmål alt i alt. Så mitt mål kommer til å leve de neste femten årene. Spør meg igjen om ti år hvordan det går.

Og hva skal du gjøre utenom håndballen til høsten?

– Jeg har ikke rukket å få meg mastergrad ennå. Neida, jeg skal fortsette på håndball-linja på Sam Eyde vgs.

Når var det du begynte med håndball egentlig?

– Jeg begynte som syvåring på Sørfjell. Stueneshallen har et stort plass i hjertet mitt, i likhet med at Sparebanken Sør Amfi har fått det samme. Det er gøy å spille håndball!

Og hvor lang er kontrakten din?

– Den er på 297 millimeter på hvert ark, og består totalt av to sider. Kontrakten min har en langsiktig plan med to års varighet, med ytterligere ett års gjensidig forlengelse.

Vi gratulerer både Sander med ny kontrakt, og ikke minst klubben med den langsiktige planen for en spiller vi venter oss mye fra.