Magnus Jøndal er signert – ØIF Arendal
Magnus Jøndal er signert for ny sesong i ØIF Arendal.

Magnus Jøndal er signert

Vi har gode nyheter. Magnus Jøndal er signert ut 2015/2016-sesongen. Han har scoret hele 117 mål for oss totalt, noe som har gjort en stor forskjell for ØIF Arendal.

Jøndal har vært utrolig god hele sesongen. Han har over 100 landslagsmål allerede, og 59 A-landslagskamper. Marinko Kurtovic uttaler følgende.

– Vi var redde for å miste ham. Jøndal er en klippe i laget, og er god i forsvar, og utrolig god fremover. Av og til når jeg står på benken og ser han fyke i vei med perfekt timing, undrer jeg på om det er Guds mirakel når han får en perfekt pasning fra Medhus. Jeg beundrer også hans evne til å variere skuddene rundt keeper, slik at han nesten alltid scorer.

Dette er store nyheter. Er du lettet nå?

– Det er klart jeg er lettet. Magnus Jøndal er svært viktig. Men han har også potensiale til å bli bedre. Han kan score flere mål, og utvikle seg til å bli legendarisk. Av våre spillere, er Magnus en person som er spesielt selvgående og en skikkelig god lagkamerat. Jeg skal tenne ham mer neste sesong. Dette er bra for oss alle.

Her kan du lese et tidligere intervju med Jøndal.

Vi takker Magnus Jøndal for signaturen.