Marinko ønsker russen velkommen søndag kl 18:00 – ØIF Arendal

Marinko ønsker russen velkommen søndag kl 18:00

Marinko Kurtovic er fornøyd med livet på kampene, men vil fremdeles at vi strekker oss lenger på tribunen og støyer, jubler og skaper enda bedre rammer for våre spillere på banen. I går ble det besluttet at årets kamp hvor russen blir invitert for å skape ekstra liv er andre kamp i sluttspillet som er mot Runar førstkommende søndag.

Ja, Marinko. Du liker liv, hva tror du russen kan få til?

– Russen må først og fremst støtte vår glimrende russ Eirik Köpp søndag. Han blir viktig, og det er gøy å dra inn mange av hans jevnaldrende inn i Sparebanken Sør Amfi. Russen er også det nærmeste vi kommer Balkankultur på norske håndballtribuner. De har ingen hemninger, og de er seige når det butter i mot og laget trenger ekstra støtte. Sammen med Svermen og resten av Sparebanken Sør Amfi, kan vi rett og slett få god hjelp. En gang så jeg en mengde russ på en håndballkamp som støttet laget allerede før kampstart. Det liker jeg. Og jeg skal takke dem etter kampen hvis jeg er fornøyd.

Eirik Köpp går som kjent siste året på Kristiansand Katedralskole, og er nå midt i russetiden. Vi har hatt god erfaring med russen på tribunen, og det er jo ekstra stas at en av våre beste menn selv er russ. Er du russ eller kjenner du en russ? Marinko Kurtovic ønsker russen i russedress hjertelig velkommen til Sparebanken Sør Amfi søndag klokken 18:00 til gratis håndballkamp. Vi har satt grensen på 100 gratisruss, og etter dette må selv russen betale billett. Alle russedressfarger er velkomne, og vi ønsker ingenting tilbake utover farger, liv og røre. Velkommen til Sparebanken Sør Amfi og sluttspillkampen ØIF Arendal mot Runar. Russebiler parkeres på vanlig måte utenfor Sparebanken Sør Amfi på parkeringsplassene. Dersom du var russ i 1992 og har hentet frem russedressen innerst på loftet, er det morsomt, og du må gjerne komme, men da må du betale. Så russ 2015 – velkommen til Sparebanken Sør Amfi.

Vi tok en prat med en av våre favorittruss, nemlig Mari Gundersen som går idretssfag på Sam Eyde videregående skole. Mari er årets russepresident, og har full kontroll på årets russekull.

Ja, Mari. Hvordan er håndballinteressen blant russen?

–       Vi følger med vettu. Vi ser jo heltene våre hver dag her på Sam Eyde, med relativt kort vei til spillerne. Og vi har jo to russ som er mer opptatt med håndball enn med skolen. Jeg snakker selvfølgelig om Svermens egen Ingrid Sunde, og klippen fra Sandstø Gisle Bergvik Eckholdt. Men de gjør det bra på skolen også, asså. De klarer å holde to baller i luften samtidig, hehe. I tillegg er jo Eirik Köpp her masse. Så ja, vi følger skikkelig med.

Hva skjer for russen på søndag?

–       Denne helgen har vi ikke noe program søndag. Vi er klar for kamp. Jeg kommer selv, og oppfordrer alle til å ta turen til Sparebanken Sør Amfi. Jeg kommer tidlig, da vi er mange flere enn 100, og jeg vil gratis inn. Jeg oppfordrer også Kattarussen til å ta turen fra Kristiansand til Sparebanken Sør Amfi. Det er på tide at vi blir bedre kjent.

Velkommen skal dere være.