Vi vant Grundigligaen – ØIF Arendal er cup- og seriemester – ØIF Arendal
Foto: Jan Espen Thorvildsen

Vi vant Grundigligaen – ØIF Arendal er cup- og seriemester

Da er det historie. Vi har to gull denne sesongen. NM-gull 30. desember 2014, og seriegull 25. mars 2015.

Det ble litt av en håndballfest onsdag 25. mars 2015 i Runarhallen. Våre beste menn fikk kontroll på Runar allerede i startminuttene, og da Svenn-Erik Medhus scorte fra eget målfelt etter bare åtte minutter, var Runar ferdige i kampen om seieren. Førsteomgangen forløp med et utrolig bra forsvar, og vi roet ned etter pausen, og slapp Runar litt tettere innpå oss. Det ble litt spenning i kampen mot slutten da vi var nede i firemålsledelse, men vi hadde full kontroll helt inn.

Vi takker alle de 900 tilskuerne som kom hele veien fra Arendal til Runarhallen, og vi takker alle som bidro til at dette skulle bli en bra håndballkveld. En spesielt stor takk til Jan Thorsland, Rune Jacobsen, Per Carsten Michelsen og Leif Andrè Moland mfl for å rydde opp i konfettien og vaske det mildt sagt seige gulvet i Runarhallen i går etter at gutta var gått i garderoben. Og de som så kampen live var en bredt sammensatt gruppe av sponsorer, Svermens medlemmer, trofaste tilskuere fra Sparebanken Sør Amfi, samt et stort og bra presseteam fra de forskjellige redaksjonene. Takk til dere alle.

Gull2

Gull 3

Gull4

Gull5