Heftige videoreportasjer med høy gåsehudfaktor – ØIF Arendal

Heftige videoreportasjer med høy gåsehudfaktor

Vi er jo ikke helt vant med at det vanskelig å komme seg igjennom alt det fantastiske som er skrevet, fotografert og filmet om den siste tiden for klubben vår. Helt siden forrige onsdag har vi merket en utrolig interesse, og vi har fått oppmerksomhet i de fleste riksmedier og det har virkelig tatt av med glimrende dekning i sportsredaksjonene i NRK Sørlandet, Fædrelandsvenenn og Agderposten.

NRK Sørlandet har jobbet døgnet rundt med å følge oss i det siste, og i dag har de vært på gamle Fellesbageriet, det som i dag heter Cafè Bovè (på hjørnet av Østregate, Malmbryggen og Strandgaten). Der ble det litt mat på Kenny Ekman og Per Carsten Michelsen, servert av Jan Egil Hansen. Og ikke nok med det. Foran Arendal kultur- og rådhus kom supersupporter Astri Smedsrud snikende forbi, ble shanghaiet av NRK og fikk vist frem det fine gullskjerfet sitt:

http://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-soerlandet/DKSL98032615/26-03-2015?fb_ref=Default

I tillegg har Fædrelandsvennen i kveld sluppet siste del av sin minidokumentar om veien til «The Double», hvor Marinko Kurtovic i går kveld oppfordret spillerne til å ta seg en velfortjent fest.

http://www.fvn.no/100Sport/handball/OIF-trener-Kurtovic—Fest-at-helvete-509801_1.snd

Og Agderposten​ var selvfølgelig til stede med Tore Ellingsen da våre beste menn med gullmedalje rundt halsen kom inn Langbryggen i går kveld litt etter klokken 22:30

http://www.agderposten.no/nyheter/gullheltene-fikk-en-velkomst-vinnere-verdig-1.1390564