Marinko Kurtovic utfordrer Johan Zanotti til veddemål – ØIF Arendal

Marinko Kurtovic utfordrer Johan Zanotti til veddemål

Vi trodde at Marinko Kurtovic og Johan Zanotti tenkte taktisk i forhold til samkjøring til jobb på Wang Toppidrett i de neste årene, og ikke dro ukens nyord hos Jon Almaas i Nytt på Nytt noe videre, nemlig ordbajseri, Eller lavmål hvis du vil. Ordbajseriet fortsetter altså med et godt, gammeldags ydmykende veddemål med stolte røtter tilbake til Øyestad IFs stiftelse i 1929.

Ja, hvorfor ringer så du nå, kjære Marinko?

–          Det var jo litt morsomt at jeg fikk snakke først på søndag, og at Zanotti fikk siste ordet ikke like gøy. Jeg vil gjerne sette punktum, og har i samråd med mine fornærmede spillere og meg selv, kommet frem til en løsning. Jeg er så sikker på at vi kommer til å vinne at jeg utfordrer Zanotti til følgende veddemål: Hvis Runar vinner, skal jeg lufte hunden så ofte jeg får beskjed om, på Zanottis kommando i en hel uke, med oppstart torsdag. Hvis vi vinner, så skal Kenny Ekman og jeg barbere bort hele skjegget til Zanotti like etter kamp foran Svermen.

Men er ikke skjegget til Zanotti hans stolthet?

–          Hans stolthet er i hvert fall ikke den svære tattoveringen på det som kunne vært en brystkasse. Ingen faste eller utgrodde deler av Zanottis kropp har noe med stolthet å gjøre. Det har hans Mamma sagt til meg. Dersom han takker ja til veddemålet får han et pluss i margen fra våre supportere og våre spillere, for da viser han at tør å blø litt for å få til seier for Runar. Som jeg har sagt før, så var Runar et lag som har gitt opp allerede før Bækkelagskampen hvor de tapte med femten mål. Nå ligger de flate som limbodansere. Moralen i laget er på bunn.

Dette blir spennende. Hvordan har du og Kenny tenkt å gjennomføre barberingen?

–          Det blir bra med lys, for vi vet at det kommer flere TV-team til Runarhallen med masse kameraer med kraftige lamper. I tillegg har Andrè Jørgensen Hofstøl sånn fancy telefon som har lommelykt som han skal peke mot haka til Zanotti gjennom hele barberingen. Kenny Ekman har jo en veldig vakker samboer, og hun er ekspert på skarpe kniver og skjønnhetspleie. Etter barberingen, bistår hun med fuktighetskrem og en skvett med barbervann. Jeg må poengtere at vi skal altså sette sikkerheten først, og lover å ikke sørge for noen kuttskader. I tillegg har vi med en egen stol som skal stå foran Svermens supportere gjennom hele kampen som er perfekt for barbering. Dersom Zanotti takker ja til veddemålet, så skjer det etter at vi har fått gullet.

Og din del av veddemålet hvis vi taper?

–          Ja, du sa hvis. Da slipper jeg å minne deg på at sjansene er veldig små for det. Jeg har aldri vært redd i hele mitt liv, og har heller aldri sett meg selv eller en hund skjelve. Jeg skal trene opp hunden til Zanotti å komme i god form. De gangene vi har sett Zanutti med hunden, har han vært mest opptatt av å legge ut bilder på Facebook av seg seg med den, istedenfor å trimme den. Hunden ligger stort sett foran en benk for en piperøykende Zanutti som sitter og oppdaterer Facebookfeeden sin for å se om han har fått noen flere hunde-likes. Så det blir et bra treningsopplegg. Nøytrale kilder blant Runars spillere har poengtert på sms til meg at Zanottis skånske ordtak fra i går, ikke kommer fra Skåne, men fra Zanotti selv.

Takk for oppdateringen. Vi kan jo be Zanotti selv skrive i Facebook-kommentarene fra benken i Sandefjord så snart han leser dette.

– Ja, der kan han skrive. Han er jo på Facebook hele tiden.  Vi tar uansett med en kontrakt på veddemålet som han får mulighet til å signere klokken 17:30 i Runarhallen i morgen.