Før kampen: Oppdatering fra Sportslig leder Per Carsten – ØIF Arendal

Før kampen: Oppdatering fra Sportslig leder Per Carsten

Vi har pratet med Per Carten Michelsen om opptakten til kampen og hva som skjer hvis vi tar gull.

God morgen, hr sportslige leder i ØIF Arendal. TIdlig oppe i dag?

– Ja, det er full fart for tiden. I dag er det mye på tapeten, og dagen avsluttes først etter årsmøtet i Sparebanken Sør Amfi.

Hvordan går det med oppladningen til gullkampen i Runarhallen onsdag?

Det går fint, vi har god stemning i laget, og bare to treninger igjen. Den første i dag klokken 16 til 18, og i morgen tirsdag samme tid. Marinko leder begge treningene.

Hva skjer på kampdagen for spillerne?

– Vi drar fra Arendal klokken 13:00. Så skal vi lade opp på et hotell i Vestfold, spise litt, og så drar vi til Runarhallen.

Har du ordnet gullfest hvis vi vi vinner?

Vi hadde et opplegg klart som ikke ble noe av sist onsdag i Sparebanken Sør Amfi. Håndballforbundets representant var klar med medaljene, og det er de også i Runarhallen. Og endel andre overraskelser. Nå som det er siste kamp, blir det feiring om det blir sølv, eller at vi vinner gullet. Så opplegget blir like bra som på hjemmebane.

Hva er kapasiteten i Runarhallen?

– Vi snakket med de nå før helgen, og de har kapasitet til å ta i mot alle. Det er plass til 3000 der. Så det er plass til alle som kommer fra Arendal.

Hvordan har pressens interesse vært  de siste dagene?

De store mediene på Sørlandet sender sine redaksjoner til Runarhallen. Agderposten, Fædrelandsvennen og NRK Sørlandet. Det blir intervjuer, bilder, dekning av kampen og det gjøres klart med flere videoinnslag. NRK Sørlandet starter med et provisorisk studio i Sparebanken Sør Amfi etter trening i dag. Så interessen er den største vi har sett før en kamp i Grundigligaen.

Hva skjer etter kampen?

– Det har vi en plan på, og den kommuniserer vi ut rett etter kampen. Vi skjermer spillerne nå slik at fokus kun blir å vinne mot Runar. Så blir det fest for alle.