Kampdag: Pekky gir et eksklusivt intervju – ØIF Arendal
Per Kristian Michaelsen foran sitt favorittnettsted.

Kampdag: Pekky gir et eksklusivt intervju

Av alle de store heltene som har vært med og bygge opp klubben og håndballkulturen i Arendal til det vi har i dag, har vi snakket med Per Kristian Michaelsen.

Hei Pekky, Pekka eller PK. Hva kalles du egentlig blant venner?

I Arendal ble jeg kalt Pekky, mens i Kristiansand og Stavanger er det Pekka.

Hvordan synes du det går i Sparebanken Sør Amfi?

Dette er en imponerende sesong med Norgesmester ØIF Arendal og forhåpentligvis seriegull. Det går altså helt nydelig, og hele Arendal er i håndballfeber.

Marinko Kurtovic er på topp og har hatt suksess siden dag 1, men hvem er det som har fått til denne voldsomme vinnerkulturen i ØIF Arendal?

Det er mange som skal ha æren for vinnerkulturen som er bygd opp over flere år. Kjetil «Titten» Øygarden, Leif Gautestad og Preben Vildalen er noen av de som har vært på å forme klubben. I tillegg har alle de frivillige og Svermen vært med å løfte klubben. Marinko har tatt laget det siste steget, og har gjort en veldig god jobb.

Du har spilt i mange flotte haller, hvilken er din favoritt? Og hva synes du om Sparebanken Sør Amfi som hjemmearena?

Jeg har spilte i mange flotte haller, men ingenting slår Stavanger Idrettshall med fem til seks turen på tribunen. Det er veldig gøy for hele Grundigligaen at Stavanger endelig er tilbake i øverste divisjon for neste sesong. Sparebanken Sør Arena har blitt landets beste hjemmearena.

Hva gjør du i dag med håndballen?

Jeg har spilt et par kamper i 3. divisjon i år, ellers er jeg med i Norgesmesterskap for veteraner med Stavanger Idrettforening hver høst. Det sportslige er nesten like viktig som det sosiale.

Hvem skjøt hardest i glansdagene, Kaare Rannekleiv, Preben Vildalen eller deg selv?

Kaare skjøt hardest fra lufta og Preben fra bakken.

Hvem av spillerne våre tror du utvikler seg best i 2015/2016-sesongen?

Jeg tror helt klart på Eirik Køpp. Med litt mer tillit og spilletid tror jeg han kan dominere i Grundigligaen.

Hvor er du klokken 18:00 i kveld?

Da er jeg beklageligvis i Kristiansand og ser ØIF Arendal på Sumo, før jeg går i hallen og ser RIL mot ØIF Arendal2 i 2 divisjon.

Runar har dratt inn Thomas Numme til å trekke fullt hus som en joker på tampen av sesongen. Hvem kunne vi dratt inn fra distriktet til å komplettere vårt lag med en god porsjon humor?

Vi må ut av lokaldistriktet, og snike oss til at Grenland nå i håndball-Norge sogner til Arendal. Her må det inn både håndballkompetanse og show-faktor. Jeg stemmer for Harald Bredeli og Bent Svele ved første anledning. Det er bare å signere de to og ordne spillelisens med en gang. Lykke til i kveld mot Stord!

Takk for praten!