Kampdag: Fremdeles noen billetter igjen – ØIF Arendal
Foto: May Elin Aunli

Kampdag: Fremdeles noen billetter igjen

Da har vi hatt en prat med  vår daglige leder Rune på kontoret i Sparebanken Sør Amfi. Det er ventet storinnrykk til den viktige gullkampen i kveld klokken 18:00 mot Stord.

Vinner vi den, og Haslum tar ett eller to poeng mot Bodø, er vi seriemester. Stemningen har derfor potensiale til å bli like bra som i Oslo Spektrum da vi vant vårt første NM-gull.

Generelt så oppfordrer vi alle til å komme tidlig. Ikke bare fordi vi vil at alle skal kose seg med noen gode vafler, hvor oppskriften har røtter tilbake til den hemmelige vaffeloppskriften i Nedeneshallen. Men i dag er det litt ekstra god stemning i Sparebanken Sør Amfi med mye som skjer og selvfølgelig masse kjentfolk. Vi lader rett og slett opp til storkamp. Thom Jakob Kleggetveit og teamet hans har også en flott stand fra vår samarbeidspartner Bufetat hvor alle som kan tenke seg å vurdere å bli fosterhjem kan få mer informasjon.

Antall billetter som kan kjøpes via vår nettløsning www.oif.nods.no er i skrivende stund 205. Vi har i tillegg til nettsalget flere billetter som legges ut i døren i Sparebanken Sør Amfi, da vi erfaringsmessig vet at mange liker å kjøpe i døren. Selv om det blir fullt i kveld, ser det ut som det er plass til alle som kommer før kampstart. For å være på den sikre siden, anbefaler vi alle å komme tidlig.