Før kampen: Andrè Jørgensen Hofstøl – ØIF Arendal

Før kampen: Andrè Jørgensen Hofstøl

På Nidelvåsen i kveld blir det mye søvn. Andrè Jørgensen Hofstøl er allerede i seng, og våkner i morgen tidlig opp til en stor håndballdag i Arendal.

Vi møter nemlig Stord til en særdeles viktig håndballkamp hjemme i Sparebanken Sør Amfi. Tidligere i dag uttalte Marinko Kurtovic til Agderposten at Svermen har vært avgjørende for de to siste borteseierne mot Bækkelaget og Drammen. Og det er ventet fullt hus.

Så Andrè, er du klar til kamp i morgen?

-Ja, det skal jeg love deg at jeg er. Håndballkamp med fullsatt hjemmebane er stort for oss spillere. Og vi håper det blir god håndball for alle som møter opp i morgen.

Treningsopplegget har visstnok vært normalt siste uke. Hvordan er nerven i laget, og hvilken av spillerne har utmerket seg bra, og kan bli kampens store spiller?

– Til det siste vil jeg si Josip Vidovic. Han er virkelig i storform. Nerven er som den pleier. Vi er spente, og gleder oss til kamp.

Vi er for første gang i klubbens historie favoritter til seriegull. Vi leder med en luke til Bodø med bare to poeng og laget fra Nordland har oss på inbyrdes oppgjør. Hvordan tror du kampen i Bærum mellom Haslum og Bodø ender i Nadderud arena i morgen?

– Jeg tror Bodø vinner 27-29.

Og hvordan ender kampen mellom ØIF Arendal og Stord?

– Vi vinner 26-22.

Vi takker Andrè for praten, og ønsker selvfølgelig lykke til.