Drammenstreneren tror på nytt ØIF Arendal-gull – ØIF Arendal

Drammenstreneren tror på nytt ØIF Arendal-gull

De fleste trenere skryter av eget lag, men Drammenstrener René Hamann-Boeriths skryter heller av oss. Sist gang gikk vi fem på, og trodde det skulle bli lett match - og vi tapte.

Vi tok en prat med Drammentrener René Hamann-Boeriths som overrasket stort med å skryte av oss før sist vi møttes. Vi ble ikke mindre overrasket da vi rett og slett fikk juling på hjemmebane i Sparebanken Sør Amfi av drammenserne.

God dag ved elva i Drammen. Vi gleder oss til kamp i morgen.  I november knuste dere oss i Sparebanken Sør Amfi. Hvordan skal dere klare det denne gangen?

RHB: Vårt opplegg er igjen å spille en fokusert og konsentrert håndballkamp.

Vi har lite skader, hva med dere?

RHB: Vi har dessverre veldig mye skader: Henrik Jacobsen, Nacor Medina og Mads Bruus er alle ute. I tillegg er det ikke sikkert Øyvind Frigstad er klar til kampen.

Det er en stor håndballkveld i Drammenshallen i morgen. Hvor mye tilskuere kommer det på dobbeltkampen?

RHB: Jeg tror og håper på 1500 håndballsupportere. Dere fra Arendal er hjertelig velkommen! Vi har slått sammen to arrangementer og klokken 18:00 er det kamp mellom Glassverket og Byåsen for damene. Klokken 19:45 er det Drammen mot ØIF Arendal. To kamper for prisen av en.

Hva har kjennetegnet sesongen i år? Haslum, Bodø og ØIF Arendal leder, mens Elverum som har hatt et par fantastiske sesonger, har allerede meldt seg ut av gullkampen.

RHB: Det som har kjennetegnet sesongen 2014/2015 sålangt har vært at ØIF Arendal har vært det beste laget. Dere har også den bredeste spillerstallen. I tillegg til at dere vant Norgesmesterskapet, vinner dere også Grundigligaen.

Hvem blir vår beste og hvem blir Drammens beste i kampen i morgen?

RHB:  Jeg har troen på at våre målvakter dominerer for oss. Mange kan bli best for ØIF Arendal, men jeg holder en knapp på Andrè Jørgensen Hofstøl, Marcus Dahlin eller Eirik Heia Pedersen. Velkommen til Drammenshallen!

 

Vi takker René Hamann-Boeriths for praten.