Hyller Vidovics utvikling – ØIF Arendal
Foto: Jan Espen Thorvildsen

Hyller Vidovics utvikling

I dag møter ØIF Arendal Bækkelaget til tøff bortekamp i Oslo. Marinko Kurtovic mener Josip Vidovic fort kan bli en nøkkelspiller.

– Josip har slått ut i full blomst, og blir en svært viktig spiller for oss i de neste kampene, sier ØIF Arendal-treneren.

Kroaten kom til ØIF Arendal før årets sesong. 24-åringen har i de siste kampene får stor tillit som playmaker. Fullt fortjent, i følge treneren.

– Josip tar nye steg hver uke. I angrep sørger han for flyt i spillet og god timing i oppspillene til André (Jørgensen Hofstøl) og Marcus (Dahlin). Bakover er han trygg, og ankomstspillet er meget bra, skryter Kurtovic, som synes Josip har fått for lite oppmerksomhet:

– Han gjør mye på banen som publikum ikke ser. Han er blant annet nest sist på mange mål, sier Kurtovic.

I kveld venter Bækkelaget i Oppsal Arena. Hjemmelaget sliter i bunnen av tabellen og vil nok gi ØIF Arendal kamp til døra for i sikre seg viktige poeng i nedrykksstriden.
– Bækkelaget har ikke hatt noen god sesong, men de er et bra lag, sier Kurtovic som kan rapportere om en treningsuke med svært høyt nivå:

– Spillerne har vært nøyaktige og fokuserte på arbeidsoppgavene sine. Alle har skjønt hvor viktig de siste kampene er. Spillergruppa har tatt et kollektivt ansvar for hverandre, og det setter jeg som trener stor pris på, sier Marinko Kurtovic.

Kampstart: 1800 i Oppsal Arena. Kampen vises på TV2 Sumo.