Ny daglig leder i ØIF Arendal – ØIF Arendal

Ny daglig leder i ØIF Arendal

Rune Jakobsen er ansatt som ny daglig leder i ØIF Arendal. 42-åringen kommer fra stilling som sportslig administrativ leder i IK Start.

– Vi er svært fornøyde med at Rune Jakobsen takket ja til stillingen som ny daglig leder i klubben, sier styreleder i ØIF Arendal, Erik Smedsrud.

Rune Jakobsen har de siste åtte årene vært sportslig administrativ leder i fotballklubben IK Start. Tidligere har han blant annet arbeidet med salg og storkunder i Telenor-systemet.

– ØIF Arendal har de siste årene tatt store steg som klubb. Sportslig er laget ett av Norges beste, de har landets flotteste anlegg og ikke minst fått stor oppslutning blant supporterne. Jeg er veldig glad for å ha fått denne muligheten, og gleder meg til å bygge videre på det gode arbeidet som er lagt ned, sier 42-åringen som er bosatt i Kristiansand.

Det var mange godt kvalifiserte søkere til stillingen. Rekrutteringsfirmaet Activepeople har ledet prosessen med å finne ny daglig leder.

– Vi søkte kandidater med kompetanse på marked, økonomi og ledelse. Det har vi funnet i Rune Jakobsen, sier Erik Smedsrud.

Jakobsen tiltrer stillingen 15. februar.