Hyller spillerne etter tøff periode – ØIF Arendal
Foto: Jan Espen Thorvildsen

Hyller spillerne etter tøff periode

ØIF Arendal-spillerne har brukt spillepausen i januar godt. Lørdag avsluttes en tøff treningsperiode med yoga.

– De har gjennomført en helt rå treningsperiode, sier en svært fornøyd Marinko Kurtovic.

Torsdag regelrett knuste ØIF Arendal Runar i Sandefjord. Kampen endte 41-26, og Kurtovic hyller spillerne etter en meget godt gjennomført kamp.

– I januar har vi trent ekstremt mye. Guttene har beina ”stinne” av trening. Likevel gjennomfører de en meget god kamp mot Runar og scorer over 40 mål. Jeg er virkelig imponert, sier ØIF Arendal-treneren.

I kampen mot Runar spilte verken Svenn Erik Medhus, André Jørgensen Hofstøl eller Magnus Jøndal. Runar stilte imidlertid med tilnærmet full tropp.

Lørdag avsluttes den harde treningsperioden for ØIF Arendal-spillerne.
– Nå skal vi slippe ned litt på treningen og fokusere på det taktiske og tekniske frem mot Nøtterøy-kampen neste helg, sier Kurtovic, som har gitt guttene en noe uvanlig avslutning på den harde treningsperioden.

– Lørdag skal spillerne delta på yoga. Jeg har veldig tro på denne formen for trening og håper det vil være en positiv opplevelse for guttene, sier Marinko Kurtovic.

Yoga-økten står Karina Trillo for. Hun gleder seg til å mykne opp spillerne.

– Guttene kommer fra en tøff treningsperiode, så fokuset blir restitusjonsyoga. Mye tøyning for å mykne opp muskulatur i både skuldre og bein, sier Trillo, som håper yoga vil kunne hjelpe ØIF-spillerne til å prestere enda bedre:

– Yoga handler blant annet mye om pust og det å få kontoll over egen kropp. Dét kan spillerne ta med seg videre, sier yoga-instruktøren som er tilknyttet Arendal Yogastudio og Purehelp på Fevik.

Neste kamp for ØIF Arendal er borte mot Nøtterøy neste søndag.