Ny strekspiller på plass – ØIF Arendal

Ny strekspiller på plass

Petar Topic er klar for å spille med ØIF Arendal på brystet lørdag 20. desember klokken 1600 i årets siste hjemmekamp.

Som alle kjenner til, er Einar Ingi Hrafnsson ute med skade resten av sesongen. Han opereres av alle steder i Drammen i dag.

Vi hentet kroatiske Petar Topic på Gardermoen noen timer før Elverums-kampen. Det var mørkt på landets største flyplass, men kroaten var blid som en sol og klar for å se gutta i årets vanskeligste bortekamp. Vi plasserte ham sammen med den gamle høyrebacken Tor Mikael Kristensen som ga ham bakgrunnsinformasjon på alle våre spillere. Kristensen spanderte også en reinsdyrburger med geitost på den lokale restauranten utenfor Terningen Arena, og Topic ga burgeren terningkast to. Topic kjente før kampen kun til vår spiller nummer 3, Josip Vidovic, som han har spilt mot i hjemlig liga. Han kommenterte etter kampen at ØIF Arendal har et imponerende lag, og at han trolig kan heve laget som strekspiller. Det kan han bokstavelig talt.

Petar Topic er en stor spiller med sine 202 centimeter, og han er også massiv med sine 115 kilo. Han er 22 år, og er utdannet innen elektronikk. Siste halvannen uke har han trent med oss, og vi er veldig godt fornøyd.

Han har spilt i Makedonia for HC Metalurg, som for tiden «eier ham».  Petar blir 23 år på cupfinaledagen, den 30. desember. Til tross for ung alder, har han altså erfaring på høyeste nivå i både Kroatia og Makedonia, samt europacup-erfaring.

Og den gode nyheten er at han er spilleklar allerede mot Fyllingen Bergen lørdag kl. 1600.  Vi har ham på utlån ut denne sesongen fra RK Marina Kastela.

Vi ønsker ham velkommen til ØIF Arendal, ta godt i mot Petar Topic lørdag kl 15:58 når navnet hans for første gang ropes opp av KG i Sparebanken Sør Amfi.