«Knutti» gjør comeback mot Nøtterøy – ØIF Arendal

«Knutti» gjør comeback mot Nøtterøy

Knut Inge Jørgensen er med i troppen som møter Nøtterøy.

På selveste julaften ble Knut Inge Jørgensen pappa. Like etter bestemte han seg for å legge håndballen på hylla og bruke mer tid på familien. Under denne sesongens kick-off, få måneder senere, ble en ny drøm født. Han ville tilbake på håndballbanen. I dag gjør han comeback mot Nøtterøy!

– Jeg har full jobb i Tine og synes jeg var mye borte fra familien min. Derfor ba jeg om å bli løst fra kontrakten med klubben ett år før den gikk ut. På kick-off like før sesongstart var både jeg og min kone til stede på Sportsbaren. Begge savnet engasjementet mitt på håndballbanen og vi ble enige om at jeg skulle gjøre comeback, forteller han.

Familie og venner stiller nå opp som barnevakt og hjelpere, slik at han kan spille en ny sesong for klubben i hans hjerte. Veien tilbake har vært en slitsom affære, men han angrer ikke på valget.
– Jeg merket at jeg hadde gått glipp av tre måneder med oppkjøringstrening. Likevel var jeg innstilt på å komme tilbake i skikkelig god form. Jeg er veldig nære nå, sier han.

Jørgensen er kjent for sitt enormt positive og engasjerende engasjement – uansett hva han holder på med. Det har han tenkt å fortsette med!
– Mitt mål er å skulle bidra på og utenfor banen! Jeg skal gi alt om det er på banen, på benken eller på trening! Folk skal se og at jeg gir 110 prosent av meg selv uansett! For det er laget som er viktig, og vi skal prestere alle mann – alle både på banen og på benken, legger han til.

Engasjementet har også den nye treneren, Marinko Kurtovic falt for.
– Han har en fantastisk personlighet og står for det jeg ønsker. Han gir alltid 100 prosent og jeg er glad for at han er tilbake i god form, sier treneren.

Kapteinen og lagkompisen, Eirik Heia Pedersen, er også glad for å ha Jørgensen tilbake.
– Han er en stor bidragsyter. Veldig positiv og alltid rettferdig. Ikke minst en god håndball spiller, sier Heia Pedersen.

Etter han reiste fra klubben har det kommet inn nye spillere som utfordrere i hans posisjon – og ikke minst en ny trener. Hva tenker du om det, Knut Inge?
– Jeg forventer ikke så mye spilletid enda, men som sagt så skal folk legge merke til at jeg er tilbake! Bare se på benken i kveld. Men jeg skal gi alt for å skaffe meg så mye spilletid som mulig i løpet av sesongen!
Knut Inge er spent på resten av sesongen – og drømmer om tidenes beste ØIF Arendal-sesong.
– Vi håper på fremgang for hver dag som går og at vi ved endt sesong kan stå og si at vi har gjort vår beste sesong noen sinne! Jeg bidrar med alt jeg kan – også håper jeg vi kan fylle hallen til hver eneste hjemmekamp! SVERMEN gjør en fantastisk jobb! Vi er heldige som har Norges beste supportere!

Så folkens, dere vet hvor dere skal befinne dere klokken 18 i kveld!

ØIF ARENDAL – NØTTERØY
SPAREBANKEN SØR AMFI
KLOKKEN 18.00

Billetter kjøper du her: www.oif.nods.no