HÆRFØREREN FØLER SEG VELKOMMEN – ØIF Arendal

HÆRFØREREN FØLER SEG VELKOMMEN

Marinko Kurtovic håper publikum stiller opp søndag klokken 18!

Vår nye hærfører, Marinko Kurtovic, er spent på hvordan det blir å lede ØIF i sin aller første hjemmekamp i Sparebanken Sør Amfi. Han håper publikum stiller opp og lager kroatiske tilstander på tribunen mot erkefienden, Elverum, søndag klokken 18. Vi har gjort et siste intervju før det braker løs.

– Jeg forventer at vi spiller attraktiv og underholdende håndball med mange mål. At vi viser en sterk «attityd» til det vi driver med, sier han.
Kurtovic forventer kroatiske tilstander på tribunen hver gang vi har hjemmekamp.
– Støtten fra publikum og ikke minst Svermen er som alfa og omega. Hvis man skal ha suksess på hjemmebane, er det viktig at lokalmiljøet stiller opp og heier frem laget. Som alle vet, så er den «åttende spilleren» utrolig viktig, sier han.

– ØIF Arendal har et spennende konsept
Marinko har ledet flere andre lag i den øverste divisjonen, men er stolt av at han nå er trener i ØIF Arendal.
– Klubben har et spennende konsept, med store ambisjoner, som trigget meg til å ta jobben når jeg fikk tilbud om den. Jeg har blitt mottatt med åpne armer fra alle i klubben, spillene og supporterne, så dette blir nok bra, sier han.

Imponert over holdningene
– Du har ledet «guttene» gjennom en lang oppkjøring og flere kamper. Hvilke erfaringer har du gjort i denne tiden?
– Holdningene til spillene, kameratskapet og den proffe innrammingen rundt laget er faktorer som gjør at jeg trives og ser lyst på den kommende sesongen, sier han.

Målrettet trener
Det er få som tviler på at Marinko Kurtovic har det som skal til får å lede et lag i toppen av den Norske eliten. Kursen til klubben er staket – og vi vet hvor vi skal. I den anledning lurer vi på hva treneren mener må til for at klubben skal nå sine mål om å stabilisere seg i Norges øverste håndballtopp – og Europas etter hvert, slik visjonen er?
Marinko svarer kort og konkret:
– Kontinuitet, langsiktige kontrakter, proff organisasjon, treningskultur, gode sponsorer og støttespillere, sier han.

Vi ønsker Marinko og hans nye hær all lykke og legger samtidig inn et ønske om «guts» – og to poeng i årets første hjemmekamp.

Her kjøper du billetter og årskort: oif.nods.no