Vårt solide panel er uenige om topp fire! – ØIF Arendal

Vårt solide panel er uenige om topp fire!

Treneren og Eksperten mener Elverum vil stikke av med seiemesterskapet i år. Der er Kapteinen og supersupporteren uenige. Kapteinen mener Haslum blir sterkest i år, mens supersupporteren mener ØIF Arendal går til topps!

Her erkspertens (Preben Vildalen) sin kommentar:
– Jeg tror ØIF Arendal tar medalje da de i år, kontra de siste 3 åra har trent – og etter ryktene så har de trent bra. De gikk hardt ut og ville ta medalje i forrige sesong, men da hadde de glemt å trene.
Jeg tror det blir en artig sesong i Sør Amfi med Marinko og gutta i Sparebanken Sør Amfi – og jeg er sikker på at ØIF vil spille en moderne håndball igjen. Etter jeg ga meg så har tempoet gått kraftig ned 

Haslum og Elverum slåss om gullet – og jeg tror Elverum tar det i år. Ellers blir det en jevn sesong hvor alle kan slå hverandre.

Eirik Heia Pedersen, vår kaptein begrunner tippinga slik:
1. plass: Haslum for de har et bra lag med Erlend Marmelund i front og vet hva som skal til for å vinne.
2. plass: Elverum. de har hatt en veldig god oppkjøring og stiller fortsatt med bra mannskap selv om de har mistet et par spillere.
3. plass: Fyllingen: selv om de har mistet Harald så har de fortsatt en av de beste høyrebekkene i ligaen som er Tangen. 4.plass: ØIF Arendal. Vi har fått 5 veldig gode spillere og ny trener som har kjørt oss hardt i sommer. Vi kan være med i toppen om vi fortsetter med den fremgangen vi har hatt.