Eirik Heia Pedersen fortsetter som kaptein – ØIF Arendal

Eirik Heia Pedersen fortsetter som kaptein

Treneren valgte Eirik Heia Pedersen til lagets kaptein i kveld.

Da Marinko Kurtovic tok over ØIF Arendal var en ting sikkert. Alle startet med blanke ark. I dag har han valgt sin kaptein, Eirik Heia Pedersen!

– Det var ingen selvfølge at han skulle bli kaptein i min stall. Jeg ville gi alle en mulighet til å vise seg frem, forteller Kurtovic.
Marinko Kurtovic plasserte kapteinsbindet på Heia Pedersen under et spillermøte i kveld.
Hvorfor ble det Eirik?
– Han har den holdningen jeg vil laget skal stå for. Han er et forbilde på treningene og et godt medmenneske både på og utenfor banen, forteller den nye treneren.

Var det enkelt å velge kaptein?
– Nei. Eirik har vært kaptein før, men var ingen var en selvskreven kandidat. Jeg ville se Eirik i en del treningskamper for å se om han sto frem for laget, slik jeg krever av en kaptein. Han er ikke helt der enda, men det jobbes hele tiden med utvikling, forteller han.

Betydde det noe at Eirik Heia Pedersen er en lokal spiller?
Nei, jeg ville ha den riktige typen som kaptein. At den utvalgte var lokal, var prikken over i-en. Jeg vet hvilken rolle han har i det lokale håndballmiljøet og hva det betyr for klubben å ha en lokal spiller som kaptein, sier Marinko.

Visekapteinen er foreløpig ikke valgt, forteller treneren.
– Jeg har ikke bestemt meg for hvem det blir, men jeg skal utnevne han før første seriekamp, sier Marinko.

Eirik Heia Pedersen var kaptein i fjorårssesongen også. Han overtok kapteinsbindet etter Andre Jørgensen Hofstøl.