Motivasjonen på topp! – ØIF Arendal

Motivasjonen på topp!

Vi kom oss til sluttspillet etter en spennende innspurt i serien. Nå kan vi senke skuldrene og føle at det er gøy å spille kamper igjen. Motivasjonen er på topp, og vi satser for fullt.

Bækkelaget er et raskt lag som løper mye og fort. Vår nøkkel for å få låst opp spillet er å ødelegge Bækkelagets rytme i angrepsspillet ved å stykke det opp. Akkurat som vi gjorde det i siste seriekamp mot nettopp Bækkelaget.

Derfor satser vi på topp målvakt- og forsvarsspill. I tillegg må vi også løpe, og ikke minst løpe hjem igjen og komme raskt i forsvar. Og med et entusiastisk hjemmepublikum i ryggen skal vi gjøre vårt for å skape stor stemning og en forrykende kamp.

Heia ØIF Arendal!

Hilsen Asle Gran, trener ØIF Arendal

De neste hjemmekapene i sluttspillet er:

16. april kl 19.00 : ØIF – Elverum

4. mai kl 19: ØIF – Bodø

VEL MØTT !!