På med krigsmalingen! – ØIF Arendal

På med krigsmalingen!

Søndag er det duket for en ny batalje i Sør Amfi! I følge trener Gautestad vil søndagens kamp bli vunnet av det laget med det største krigerhjertet! Han håper at guttene er villige til å blø for drakta i kampen mot erkerival Nøtterøy, og lover å gjøre alt han kan for å få dem i krigshumør.

Alle som var tilstede i Sør Amfi under fjorårets oppgjør mot Nøtterøy, husker nok den elektriske stemningen i hallen da David Svenningsen blir felt i siste spillesekund og får straffe. Med scoring vil ØIF Arendal vinne kampen. I en hall som koker,  løser David oppgaven på en fantastisk måte; med et iskaldt trikkskudd – på overtid. Vi får nesten håpe det ikke blir like spennende denne gang. Vi foretrekker å få avgjort kampen i vår favør FØR fløyta går…

Vi håper du kommer for å støtte oss, vi trenger deg!!!