Kalasseier mot Runar – ØIF Arendal

Kalasseier mot Runar

Vant 30 - 20 mot Runar på hjemmebane

Det ble en festforestilling sist mandag når ØIF Arendal møtte Runar på hjemmebane i Sør Amfi. Guttene var tente til tusen og med over 1300 tilskuere ble det god stemning i hallen. Denne dagen hadde også russen tatt turen til hallen og var med å lage masse liv på tribunen.

Runar hadde spilt E-cup kamp i helgen og var nok litt merket av kjøret de hadde vært med på, for det var ØIF Arendal som raskt rykket avgårde med ledelsen. Runar hadde lite å svare med og når hjemmelaget satte opp farten ble forskjellen lagene i mellom ganske markant.

Flere sentrale spillere på ØIF Arendal viste seg frem med flott håndballspill, men den store eneren i denne kampen var Svenn-Erik Medhus, som sto som en vegg bak et godt forsvar.

Når han i andre omgang vartet opp med en spektakulær trippelredning eksploderte stemningen på tribunen. Da var det også tid for en spesiell feiring mellom Svenn-Erik og Leif Gautestad.

Runar hadde aldri noe å svare med i kampen, og ØIF Arendal loset det hele trygt inn til en virkelig kalasseier med sifrene 30 – 20.

Når Elverum samtidig tapte for Drammen samme dag, er det igjen helt åpent hvordan resultatet av puljen blir. ØIF Arendal møter Drammen i Drammen 24. april for siste kamp i innledende pulje i sluttspillet. Med seier i den kampen har ØIF Arendal sjanse til å bli først i puljen, og en medalje er innen rekkevidde.

Her er det bare å følge med, for det kommer til å bli mye gøy håndball ennå denne sesongen. Ta turen til Drammenshallen onsdag 24.04 og hei guttene frem til seier mot Drammen og et steg videre mot sluttspillfinale.