Gikk på en smell mot BSK/NIF – ØIF Arendal

Gikk på en smell mot BSK/NIF

BSK/NIF ble et nummer for store på ØIF Arendals hjemmebane

Det ble en tung kveld i Sør Amfi søndag 10. februar. BSK/NIF kom på besøk til ØIF Arendals storstue Sør Amfi. Dette var kampen som skulle vinnes for å henge med i medaljestriden. De rød/sorte hadde ikke tidligere tapt for BSK/NIF, og de som var møtt opp for å se kampen hadde nok forventninger om en hjemmeseier.

Slik skulle det allikevel ikke bli. BSK/NIF spilte godt forsvarsspill, og ØIF Arendal kom aldri i flytsonen. Mye tekniske feil og manglende flyt i spillet gjorde at de rød/sorte aldri kom ordentlig inn i kampen.

BSK/NIF opparbeidet seg tidlig i andre omgang en firemålsledelse som de beholdt gjennom kampen, og slukørete spillere og publikum måtte innse at tapet var et faktum etter 2×30 minutter.

Stillingen endte 22 – 26.

Vi har allikevel troen på at ØIF Arendal kan hevde seg bra i årets Postenliga, som må være tidenes mest jevne. Guttene møter Haugland til ny hjemmekamp i Sør Amfi 20. februar, og vi satser på at de har funnet tilbake til godformen innen den tid.

Noen lyspunkter var det å spore. Svenn Erik Medhus spilte en god kamp i mål. Her kan du se video av ham hvor han overlister BSK/NIFs straffeskytter.