Knusende seier over FyllingenBergen – ØIF Arendal

Knusende seier over FyllingenBergen

ØIF Arendal festet grepet fra start og kjørte over FyllingenBergen med sifrene 29 - 20.

Det var spente tilskuere som benket seg i Sør Amfi søndag 11.11.2012 for å overvære kampen mellom ØIF Arendal og FyllingenBergen. Gjestene leder Postenligaen og det var duket for et knallhardt oppgjør.

Guttene hadde vist gode takter de siste kampene mot både Haslum og Elverum, og publikum været at det var noe spennende på gang. Allerede fra start festet de rød/sorte grepet, med et forsvarsspill av ypperste klasse.

Forsvarsmuren var meget solid, og med en Sven Erik Medhus i toppslag som sisteskanse, klarte ikke FyllingenBergen å få inn mer enn 7 mål i første omgang. I andre enden av banen satt angrepsspillet som et skudd for ØIF Arendal. Eirik Heia Pedersen og David Svenningsen festet grepet i angrep, og de andre fulgte med. Det var nok ikke mange som trodde sine egne øyne når stillingen etter første omgang var hele 14 – 7 til hjemmelaget. Her var det duket for storseier.

Guttene holdt trykket oppe i andre omgang, og slapp aldri FyllingenBergen inn i kampen. De økte syvmålsledelsen til både åtte og ni mål, og slapp seg aldri ned i forsvaret.

Godt hjulpet av publikum, som heiet seg hese, vaiet med Svermen flagg og skapte kjempestemning, sikret guttene seieren med smått fantastiske 29 – 20 mot serielederen.

Et nytt steg oppover på tabellen var dermed også et faktum, og ØIF Arendal innehar nå fjerde plass på tabellen etter denne kampen. Tør vi spå at medaljeplass er innen rekkevidde før nyttår?