ØIF Elite Camp – Lær håndball av de beste – ØIF Arendal

ØIF Elite Camp – Lær håndball av de beste

Er du en ung håndballspiller i alderen 12 – 15 år? Har du lyst til å bli skikkelig god til å spille håndball? Kanskje du har lyst til å spille i Postenligaen en gang i fremtiden? Eller på landslaget?

Da må du trene mye på å spille håndball, og ha gode trenere. Hvem kan vel da være bedre å ha som trener enn alle de beste spillerne i ØIF Arendal Elite? De som spiller i Postenligaen allerede?

Da har vi et kjempebra tilbud til deg!

ØIF Arendal Elite inviterer til Elite Camp 16. – 18. november.

Her kan du møte dine forbilder på håndballbanen, og trene sammen med dem i to hele dager. Det blir det talentutvikling på høyt nivå, og du kan kanskje få litt ekstra inspirasjon til å satse det lille ekstra som kreves for å bli enda bedre enn du allerede er.

Bli med hovedtrener Leif Gautestad og ØIF Arendal bak kulissene før en postenligakamp! Som VIP i vår Elite Camp får du delta i ØIF Arendal sine forberedelser før kampen mot Drammen søndag den 18. november. Du deltar på treningsøkter med Leif Gautestad, landslagsspillere som Sondre Paulsen og Sven Erik Medhus samt resten av elitelaget, trenerstaben og hele støtteapparatet til ØIF Arendal.

I tillegg til treningstips på høyt nivå får du mulighet til å møte andre gode håndballspillere på din egen alder. Dere overnatter på Tyholmen Hotell og får servert ordentlig herlig hotellfrokost. Skikkelig luksus med andre ord.

Vi sørger for trygge forhold for deltagere, og det vil være vakter på hotellet som sørger for at dere kan sove trygt i sengene deres.

Elite campen starter med innsjekking på Tyholmen Hotell kl 16 fredag 16. november og derfra går det i ett frem til Postenligakampen hvor dere er invitert som VIP tilskuere kl 18 søndag 18. november.

Prisen for å delta på Elite campen er 2500,- Dette inkluderer overnatting og alle måltider. Blod, svette og tårer er også inkludert i prisen.

Så har du lyst på en helg full av inspirasjon og trening, så er det bare å hive seg på.

Her kan du melde deg på

Se brosjyren for Elite campen ved å trykke på lenken nedenfor

Elite camp brosjyre