Klar til sesongstart? – ØIF Arendal

Klar til sesongstart?

Kari Sunde med klar oppfordring til Svermere og andre ØIF-patrioter

Det er under en måned igjen til sesongstart og ØIF guttene forbereder seg til sesongstart med knallhard trening og mye kamper! Derfor oppfordrer vi dere til å gjøre det samme… Tren stemmene deres, få igang «klapp-hendene» og gå til innkjøp av supportereffektene til ØIF allerede nå, og sikre deg at du har det i hende til sesongstarten i Sør Amfi den 23.september.

Nytt av året er at du også kan sikre deg et sesongkort. Visst du ønsker fast plass til hver eneste ØIF Arendal kamp denne sesongen, kan du klikke deg inn og bestille sesongkort allerede idag! Les mer om sesongkort her.

Kari Sunde kommer med følgende oppfordringer til Arendalsbefolkningen
– Visst du melder deg inn i Svermen, får du rabatt på sesongkortet, samt at du er sikret deg de beste plassene i den nye hallen. Det kommer til å skje mye gøy iår, så vi anbefaler dere å bli med supportergjengen på midseksjonen

I tillegg anbefaler hun å legge til Svermen ØIF Arendal som venn på facebook:
Der blir det lagt ut en del info om reiser til borteturer, samt mye praktisk informasjon rundt kampene til ØIF denne sesongen, tillegg kan du se det vi har av supporterutstyr. Det er endel! Alt fra skjerf, luer, sokker  og gensere til flagg og kortstokk. Vi håper å fylle midtseksjonen med røde og svarte effekter, smiler Kari

For bestilling eller forespørsler, besøk Svermens facebook-side, eller send mail til svermen@oifarendal.no

Hadde det ikke vært gøy å kledd hele Sør Amfi i rød og sort?

Vi gleder oss til å se dere igjen, i nye omgivelser!