Sør Amfi – ØIF Arendal

Sør Amfi

Onsdag 1.august åpnet den nye hjemmearenaen til ØIF Arendal dørene. For trening i første omgang

Allerede onsdag morgen var guttene på plass for å gjennomføre den aller første treningen i Sør Amfi. Det ble en rolig økt, blant annet med tanke på at spillerne går fra parketten i Nedeneshallen, til nytt sportsdekke i ny hall.

Spillerne gleder seg veldig til å komme igang i den nye hallen, og vi håper mange vil ta turen for å se oss trene, og samtidig bli kjent med den nye hallen!

Her er bilde fra den første økten vi hadde i hallen:

Sør Amfi stod ferdig 1.august og har kostet ca. 270 millioner kroner. Storhallen vil ha en kapasitet på ca 2000 sitteplasser, men med mulighet for utvidelse til 3000. 

Utover dette vil hallene også kunne brukes til større konserter og messer. Det blir også en rekke klubbrom, presserom, kafe, treningssenter og garderober  til bruk for de ulike hallene/treningssenteret.

I tilknytning til idrettsanlegget blir det også et spennende utenomhusareal, med baner for sandvolley, sandhåndball, street basket og tennis, samt ny kunstgressbane og skateanlegg. 
 

Her kan du se agderpostens bildeserie fra Sør amfi


Atletica treningssenter

Inne i den nye hallen vil det også komme et topp moderne treningssenter og medisinsk senter. Daglig ledere på senteret vil være vår egen fysiske trener Stig Ågedal-Mortensen, sammen med tidligere toppsyklist Linda Wibe Larsen.


Bilde: Linda Larsen og Stig Mortensen (www.agderposten.no)

Atletica er et samarbeid mellom Arendal Turnforening, ØIF Arendal, Aust-Agder Idrettskrets, Arendal Skøiteklubb, Idrettsfinans AS, Arendal Tennisklubb og Aust-Agder seilkrets. Disse foreningen har samlet seg og ønsker å drive Atletica -Idrettens Treningssenter as, til det beste for hele idretten i Agder 

Alle kan bli medlem på senteret, og på Atleticas hjemmesider kan du lese mer: www.atletica.no 

Vi takker Arendal kommune for at vi i idretten har fått norges mest fantastiske idrettsanlegg! 

(ØIF Arendal)