Svane Cup 2012 – ØIF Arendal

Svane Cup 2012

Svane Cup 2012 er avsluttet. Sportslig endte det med noen seiere og noen tap....

Vi reiste nedover med 19 J98-spillere og to «innleide» keepere fra J99. Det var delt inn i to lag, og vi var så heldige at lagene våre fikk spille i samme hall både fredag og lørdag. Dette er jo en stor fordel sosialt, da alle får vært sammen hele tiden. Søndag hadde begge lag en kamp hver, da i hver sin hall.

Fredag startet begge lagene friskt mot to norske lag. Begge kampene endte i seier med to mål mot Tvedestrand og Bryne! 

Lørdag ventet to nye kamper i innledende pulje for begge lagene, denne gang mot danske lag. 

ØIF 1 møtte Vrå/Børglum og IF Stjernen. Dette var lag som viste seg å være «et nummer for store» for oss, og kampene endte henholdsvis 5-11 og 4-15. Dette året er vi «minst» i klassen, og ventet oss bra motstand, så det var ikke helt overraskende. Det ble tredje plass i puljen, og klart for B-sluttspill mot de to svakeste lagene i puljen til ØIF 2.

ØIF 2 møtte Espergærde IF og Vorup FB. Dette var en pulje der kampene var veldig jevne. Det ble en seier 9-6 og et tap 9-10. Laget endte på 2.plass i pulja og A-sluttspillet ventet mot de to beste lagene i pulja til ØIF 1.

ØIF 1 møtte Tvedestrand i første sluttspill-kamp. En jevn kamp, som dessverre endte med tremåls-tap. I siste kampen (søndag) ble Espergærde for sterke, og det ble tap 2-15.

ØIF 2 møtte IF Stjernen i første sluttspill-kamp. De ble for sterke for våre jenter, og det endte med 9-14 tap. I siste kamp mot Vrå/Børglum spilte dessverre jentene sin svakeste kamp for turneringen, og det endte med knepent 8-9 tap.