Kanonkamp mot Haslum – ØIF Arendal

Kanonkamp mot Haslum

ØIF Arendal møtte Haslum hjemme i Nedeneshallen til første kamp i sluttspillet i Postenligaen i 2011/2012 sesongen. Det ble en festforestilling uten like.

Selv om det var onsdagskamp, var det mange som hadde tatt turen til Nedeneshallen denne kvelden for å heie guttene i rød/sort frem til seier.

Haslum stilte med toppet lag, og hadde med seg landslagsspillerne Erlend Mamelund og Kent Robin Tønnesen. ØIF Arendal hadde tatt skalpen til Haslum to ganger tidligere i sesongen, og var svært klare for en tredje festforestilling.

Festforestilling var akkurat det det ble. Med David Svenningsen, David Andre Rui og ikke minst Adin Sehovic som nøkkelfigurer ble en svært spennende håndballkamp.

Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, og til tider var det nettopp Adin Sehovic som holdt hjemmelaget inne i kampen. Med en redningsprosent på hele 50, var han som en levende vegg i ØIF Arendal målet, og ble etter kampen fortjent kåret til banens beste spiller.

Guttene i rød/sort jobbet som helter i forsvaret og klarte gang på gang å bryte opp spillet til Haslum. Når så David Svenningsen, David Andre Rui og Erik Heia Pedersen måket inn mål på andre siden, gikk det ØIF Arendal sin vei for tredje gang.

Til stående applaus kunne hjemmelaget velfortjent hanke inn seieren med tallene 30 – 27.