Historisk poengdeling i Bergen – ØIF Arendal

Historisk poengdeling i Bergen

ØIF Arendal møtte FyllingenBergen på bortebane i Bergen i andre kampen i sluttspillet i Postenligaen 2011/2012.

Dette var en kamp som guttene nok var svært spent på, fordi de har ikke tidligere klart å hente med seg hjem poeng fra vestlandsbyen.

Ville det bli nok en fadese mot FyllingenBergen?

Med to minutter igjen av kampen, og FyllingenBergen i en tremålsledelse, kunne det se ut til at det var nettopp det som skulle skje. Men guttene i rød/sort bet tennene sammen og bestemte seg for at nok var nok. Her skulle tapsrekken brytes. Sondre Paulsen startet ballet med å putte et mål på stillingen 24-22. Deretter kom et nytt mål fra ØIF Arendal med kun 20 sekunder igjen av kampen, og stillingen var da 24-23 til FyllingenBergen.

Så til sist, med bare fattige seks sekunder igjen før fløyta blåste, kommer Kenny Ekman på rush, og smetter ballen inn i målet bak Fyllingens keeper. Kampen ender på stillingen 24 – 24, og ØIF Arendal kunne for første gang ta med seg poeng hjem til Nedeneshallen. Den fryktede tapsrekken var brutt.

Nøkkelspillere i kampen for ØIF Arendal var Sondre Paulsen, Knut Martin Johnsen og Kenny Ekman.

Nå ser vi frem til onsdagens hjemmekamp i Nedeneshallen, hvor ØIF Arendal møter Nøtterøy. Her blir det garantert tøffe tak mot Johnny Jensen og co, men vi har tro på at guttene skal klare å knekke denne nøtten også, og revansjere hjemmetapet fra sesongen.