Nedtur i Drammen – ØIF Arendal

Nedtur i Drammen

Før kampen var det en liten, om enn teoretisk sjanse, for at ØIF Arendal kunne kapre bronsemedaljen i årets Postenliga serie.

Skulle det være noen sjanse for å hente hjem bronsemedaljen til Arendal, var det mange ting som måtte klaffe. Viking måtte vinne over FyllingenBergen, BSK/NIF måtte vinne over Runar, og sist men ikke minst måtte ØIF Arendal slå Drammen på bortebane i Drammenshallen.

Slik skulle det dessverre vise seg å gå, da guttene i rød/sort ikke klarte å hente hjem poengene fra Drammen i kveld.

Første omgang hang ØIF Arendal greit med Drammen. Kenny Ekman røk på 2×2 minutter og rødt kort etter 20 minutter, og like etterpå havnet også Elias Halldorsson på benken i to minutter. Selv om guttene i rød/sort måtte spille med 4 spillere mot Drammens 6 i flere minutter, klarte de å holde følge med Drammen frem til slutten av første omgang. Etter de første 30 minuttene var stillingen ØIF Arendal 9, Drammen 11.

Da ble det derimot verre i andre omgangen, hvor Drammen raskt dro fra ØIF Arendal. Etter ca 10 minutter lå Drammen foran med stillingen 18 – 10. ØIF Arendal klarte å dra noe innpå igjen, men måtte etter 2×30 minutter innse at bronsemedaljen var ute av rekkevidde. Når fløyta blåste for ferdig kamp, var sluttresultatet blitt 28 – 21 til Drammen.

Fasiten etter siste runde i Postenligaen ble at FyllingenBergen slo Viking, mens BSK/NIF vant over Runar. Trøsten får da være at selv med seier over Drammen ville bronsemedaljen vært ute av rekkevidde.

ØIF Arendal ender da opp på sjetteplass i årets Postenliga sesong. Leif Gautestad uttaler til Agderpostens papirutgave at dette var målet for sesongen. Laget har oppnådd målene sine de siste fire årene, og det er det svært god grunn til å være fornøyd med.

Med sjetteplassen i serien ender ØIF Arendal opp med følgende motstandere i sluttspillet: