Kamphelgen 10.-11.mars – ØIF Arendal

Kamphelgen 10.-11.mars

Det ble en seier og to tap nest siste spillehelg denne sesongen.

Helga startet med kamp for ØIF 1 borte mot Vindbjart. Med de to siste seirene i bakhodet hadde vi et håp om seier i denne kampen. Men, det endte dessverre med et tap i Venneslahallen, 15-12. Vindbjart har vunnet alle sine kamper i denne pulja.

I helgens andre kamp var det ØIF 2 som tok i mot Froland i Nedenshallen. Det ble jevnt til pause, med kun et mål bak. I annen omgang ble det slutt på kreftene, og Frolandsjentene dro i fra og vant med 10 mål til slutt, 23-13.

Med to tap lørdag, smakte det godt med klar seier over Grane 2 søndag. Stort tempo på ballen, og alle på scoringsliste er verdt å trekke fram fra kampen. Kampen endte 25-14, etter 14-7 til pause.

Nå er det bare en spillehelg igjen av denne sesongen, før Svane Cup venter!