Kampen om andreplassen – ØIF Arendal

Kampen om andreplassen

Damer 2. divisjon kjempet mot Hinna om andreplassen på tabellen

Mens ØIF Arendals Postenligalag var på tur til Tyskland, var det i dag duket for strid i Nedeneshallen i toppen av damenes 2. divisjon.

Damene i rød/sort møtte Stavangerlaget Hinna til kamp om andreplassen på tabellen. Med seier over Hinna ville ØIF Arendal være sikret andreplassen i andre divisjon, med bare Nærbø foran seg.

Kampen begynte jevnt, og lagene fulgte hverandre som skygger i første omgang. Et øyeblikk var gjestene i ledelsen, det neste var det uavgjort, og der igjen var hjemmelaget i ledelsen.

Det var mye fint keeperspill, forsvarsspill og angrepsspill å se fra damene i rød/sort, med en del frekke underarmsskudd som holdt på å drive Hinnas keeper til vanvidd.

Etter pausen byttet Hinna keeper, og selv om ØIF Arendal sine damer spilte seg til mange gode sjanser, ble det tydelig vanskeligere å få puttet ballen i nettet.

Hinna satte også opp tempoet, og selv om ØIF Arendal sine damer jobbet og slet, måtte de se at Hinna sakte men sikkert dro i fra. Hinna ble til slutt et par nummer for store, og når dommerene blåste av kampen, var stillingen 24 til ØIF Arendal og 33 til Hinna.

Det betyr at hjemmelaget må innstille seg på at de for øyeblikket innehar fjerdeplassen på tabellen. Det er allikevel syv kamper igjen av sesongen, og avstanden opp til tabelltreer AK28, er ikke mer enn ett poeng. AK28 har også 18 spilte kamper, møt ØIF Arendal sine 15 spilte kamper.