Hjemmeseier til Damelaget – ØIF Arendal

Hjemmeseier til Damelaget

Det ble en jevn kamp i Nedeneshallen i dag når ØIF Arendal Damer 2. Divisjon møtte Sola 2 på hjemmebane. Motstanderne lå før kampen på  andreplass på tabellen, mens hjemmelaget hadde en femteplass. Der var derfor en tøff kamp jentene i rød/sort hadde i vente.

Lagene fulgte hverandre tett gjennom kampen, og ØIF Arendal kunne gå til pause med en ettmåls ledelse.

Farten i kampen ble større i andre omgang, og midt i omgangen rykket hjemmelaget opp i en fire måls ledelse. Selv om Sola 2 kjørte stor fart i angrepene sine, og jobbet hardt for å ta igjen hjemmeledelsen, kunne jentene i rød/sort kontrollere kampen til seier.

Når dommerne blåste av kampen etter full tid, endte stillingen med 33 mål til ØIF Arendal og 30 mål til Sola 2.