Hjemmeseier mot Sandefjord – ØIF Arendal

Hjemmeseier mot Sandefjord

Det var et forventningsfullt hjemmepublikum som møtte opp i Nedeneshallen i går kveld for å se ØIF Arendal møte nyopprykkede Sandefjord.

Etter et par kamper som dessverre ikke hadde gått de rødsortes vei den siste uka, var det nå viktig å få med seg to poeng på hjemmebane for å sikre at åttendeplassen på tabellen fortsatt var i boks.

Guttene levde absolutt opp til forventningene, og festet grepet om kampen fra første avkast. Selv om Sandefjord fulgte hjemmelaget et stykke ut i første omgang, kunne allikevel Gautestads disipler gå til pause på stillingen 14 – 11.

Andreomgangen startet også bra, og de rødsorte lot ikke sjansene gå fra seg. De som hadde møtt opp i hallen fikk se både godt keeperspill, forsvarspill og angrepsspill.

Tilbake på banen var også to sentrale spillere som har vært på skadelisten den siste tiden. Elias Haldorsson og Andre Jørgensen Hofstøl var med i gamet igjen, og leverte gode prestasjoner.

Nesten alle spillerene på banen noterte seg på scoringslisten, og Svenn Erik Medhus glimtet til med å vise sine kunster som angrepsspiller, i tillegg til å stå en meget god kamp mellom egne stenger.

En festforestilling over to ganger 30 minutter endte med at ØIF Arendal kunne gå av banen med to viktige poeng i bagen, med stillingen 30 – 24 til hjemmelaget som resultat.