Er i semifinalen i NM – ØIF Arendal

Er i semifinalen i NM

Det ble en svært artig kveld i Nedeneshallen i kveld, når ØIF Arendal møtte Herulf til kvartfinale i NM.

Mange var spente på hvordan dette ville gå, siden lagene har møttes en gang tidligere i høst, hvor Herulf stakk av med seieren. I tillegg til dette har ØIF Arendal to sentrale spillere ute med skade, og det var nok mange som fryktet at denne kampen ville bety exit fra NM.

Slik ville ikke de rødsorte at deltagelsen i NM skulle ende, og det var ordentlig fyrverkerihåndball de vartet opp med i kveldens kamp.

Kjempeinnsats fra første sekund ga gode resultater, og når både forsvaret, målvaktsarbeidet og angrepet satt som det skulle, kunne Leif Gautestads disipler gå av banen med 16 – 12 ledelse til pause.

Storspillet fortsatte etter pausen, og selv om Herulf forsøkte å demme opp ved å sette frimerke på to av ØIF Arendals spillere, holdt det ikke. Etter en velspilt andre omgang, med flere flotte momenter, kunne de rødsorte til slutt gå av banen med brakseier 37 – 26.

Dermed er det skrevet historie i ØIF Arendal i kveld, i og med at klubben for første gang er i semifinalen i NM.

Vi er svært glade for resultatet, og ønsker guttene lykke til videre. Forhåpentligvis hele veien til en NM finale.

Les flere nyheter om ØIF Arendal på våre nettsider, Facebook gruppe og Twitter side.

Er ØIF klubben i ditt hjerte? Vil du være med på laget? Les mer om Folkeaksjen på våre nettsider