Tøff hjemmekamp! – ØIF Arendal

Tøff hjemmekamp!

På søndag barker ØIF Arendal og HK Herulf sammen til dyst. Se noen tilbakeblikk fra sist lagene møttes i Nedeneshallen..

ØIF Arendal og HK Herulf har møtt hverandre to ganger tidligere i «moderne tid». Begge gangene i opprykksesongen 2008/2009. Hjemme i Nedeneshallen vant ØIF guttene 28-23, mens i bortemøtet, som de fleste kan huske, vant vi 26-28 i «opprykksfinalen» i Mossehallen. Husker du det ikke, kan du ta en titt på dette youtube-klippet


Bilde: Slik så det ut i Nedeneshallen da vi møtte Herulf i 2008

Herulf rykket opp til Postenligaen før denne sesongen, og har kommet godt fra det sålangt. De innledet sesongen med hjemmetap mot Follo HK, men reiste seg mesterlig, og tok en meget sterk borteseier mot Viking HK i Stavanger. Deretter ble det et knepent tap mot Runar, før de banket nevnte Follo ut av cupen på onsdag. Det er med andre ord et lag å se opp for.

ØIF guttene ser ut til å stille fullt lag, og vi håper så mange som mulig møter opp i Nedeneshallen, på søndag kl 18.00!


Bilde: Preben Vildalen ble toppscorer sist lagene møttes i Nedeneshallen