Klare for kvartfinale i cupen – ØIF Arendal

Klare for kvartfinale i cupen

Det ble en jevn kamp i Nedeneshallen i kveld, men ØIF Arendal sikret seg to poeng og videre avansement i cupen da de møtte Bodø HK på hjemmebane i kveld.

Bodø HK som spiller i første divisjon, og endte på syvende plass på tabellen i fjor, burde på papiret være en overkommelig motstander for ØIF Arendal i dagens cupkamp. Man skal allikevel aldri undervurdere motstanderen, og Bodø HK har siden sist sesong fått forsterkninger som har gjort dem til en solid motstander.

Kampen begynte svært godt for guttene i rødsort, og allerede før man omtrent hadde registrert at dommeren hadde blåst kampen i gang, var ØIF Arendal oppe i ledelsen.

Bodø HK ville allikevel ikke gi opp uten kamp, og utover i første omgang fulgte lagene hverandre tett, men med ØIF Arendal et lite hestehode foran. Da fløyta blåste for fullført første omgang, var stillingen 12-10 til hjemmelaget.

Andre omgang begynte som første sluttet, og Bodø HK knappet stadig innpå ledelsen til hjemmelaget. Snaue ti minutter ut i andre omgang var faktisk Bodø HK oppe i en knapp ettmåls ledelse.

Lagene fulgte hverandre som skygger, ett øyeblikk lå bortelaget foran, det neste lå hjemmelaget foran med ett mål.

Da det gjenstod tolv minutter, var stillingen helt lik, med 22-22, og videre spill i cupen så et øyeblikk ut til å glippe ut av hendene på hjemmelaget.

Når det så var som mest spennende tok sentrale spillere på hjemmelaget ansvar og sørget for at ØIF Arendal sakte men sikkert kom opp i en to måls ledelse som de beholdt til andre omgang var ferdig og videre avansement til kvartfinalen var sikret.

Kampen endte til slutt 27-25 i ØIF Arendals favør, etter en tøff kamp hvor guttene i rødt og sort viste at de klarte å gi jernet nok til å dra seieren i land i en tøff kamp.

Vi gleder oss stort over videre spill for ØIF Arendal i cupen, og ser frem til ny kamp i kvartfinalen.

Les flere nyheter om ØIF Arendal på våre nettsider, Facebook gruppe og Twitter side.

Er ØIF klubben i ditt hjerte? Vil du være med på laget? Les mer om Folkeaksjen på våre nettsider.