Kvartfinale i cupen! – ØIF Arendal

Kvartfinale i cupen!

Det ble seier 27-25 over Bodø HK i 4.runde i NM i Nedeneshallen torsdag kveld!

Kampen var en jevnspilt affære, ØIF kom best igang og var oppe i en 7-4 ledelse, før Bodø kom tilbake og ledet 7-8. Mot slutten av omgangen ble det tettet mer igjen bakover, og vi kunne gå til pause med en 12-10 ledelse. 

Andre omgang fortsatte i samme spor. Lagene fulgte hverandre som skygger, 16-16 og 19-19, før Bodø kom foran med to mål, 20-22, midtveis i andre omgang. ØIF guttene fikk opp dampen bakover og med en god Svenn-Erik Medhus bakerst, overtok ØIF føringen, noe de holdt hele kampen ut til sluttresultat 27-25. André Jørgensen Hofstøl var meget solid, og ble ØIFs toppscorer med 10 mål. Elias Halldorsson ble av Svermen kåret til ØIFs beste.

Bodø HK, anført av tidligere Elverumsspiller Sigurdur Ari Stefansson, er et lag som fort blir å finne i Postenligaen neste sesong, de imponerte med høyt tempo, og en god sisteskanse i Joachim Søholm Christensen. 

Nå venter HK Herulf i kvartfinalen, hjemme i Nedeneshallen. Men allerede søndag får vi en forsmak på kvartfinalen, da Herulf kommer på besøk i Nedeneshallen til Postenliga-oppgjør. Den blir kastet igang kl 18.00

Kampfakta:
ØIF Arendal – Bodø HK   27-25
Tilskuere: ca.350
Toppscorer ØIF: Andre Jørgensen Hofstøl 10
Toppscorer Bodø: Sigurdur Ari Stefansson

Les mer på agderposten.no