Uavgjort på Nøtterøy – ØIF Arendal

Uavgjort på Nøtterøy

Det ble en tøff kamp for ØIF Arendal på Nøtterøy like utenfor Tønsberg i dag. De møtte den tidligere landslagsspilleren Johnny Jensen og hans mannskap som har rykket opp til Postenligaen i år.

Det ble en jevn kamp fra starten av, og lagene fulgte hverandre tett frem til slutten av første omgang, som endte med ledelse 11-9 til ØIF Arendal.

ØIF Arendal opplevde en kraftig måltørke i slutten av første omgang. De ledet hele 10-5, men Nøtterøy tok timeout, og en liten stund etter hadde Nøtterøy knappet inn ØIF Arendal sin ledelse til 11-9.

Forsvarsspillet til ØIF Arendal fungerte forholdsvis greit store deler av kampen, men måltørken fortsatte i andre omgang. Svenn Erik Medhus presterte flere fantomredninger, som var med på å holde de rødsorte inne i kampen.

Bare noen minutter før slutt lå ØIF Arendal under med 18-20, og det så mørkt ut for at det skulle bli noen poeng i det hele tatt. ØIF Arendal klarte allikevel å snu det, og David Svenningsen brakte de rødsorte opp i ledelsen på straffe da stillingen var 19-19 et snaut minutt før kampen var slutt.

Nøtterøy klarte allikevel å komme tilbake i kampens sluttsekunder og sette et siste mål, som førte et sluttresultat på 20-20 og poengdeling i kampen.

Neste kamp for ØIF Arendal blir hjemmekamp i Nedeneshallen mot Bodø HK, i fjerde runde i cupen. Bodø spiller i 1. divisjon, og det bør være en fair sjanse for at det blir to poeng hjemme. Kampen spilles 29.9, kl 18, så møt opp og hjelp guttene videre til neste runde i cupen.

Les flere nyheter om ØIF Arendal på våre nettsider, Facebook gruppe og Twitter side.

Er ØIF klubben i ditt hjerte? Vil du være med på laget? Les mer om Folkeaksjen på våre nettsider.