Thriller i Nedeneshallen – ØIF Arendal

Thriller i Nedeneshallen

Det ble en thriller til siste sekund på søndag da ØIF Arendal møtte FyllingenBergen på hjemmebane i Nedeneshallen.

Kampen åpnet bra for ØIF, og de spilte jevnt med FyllingenBergen gjennom hele første omgang. Resultatet til pause var en knapp ledelse til hjemmelaget med 15 – 12.

Etter pause spiste FyllingenBergen seg innpå hjemmelaget igjen og tok først igjen ØIF Arendal for så å legge seg i en liten ledelse. Det vippet frem og tilbake mellom ett måls ledelse til FyllingenBergen og hjemmelaget.

Da det gjensto fire sekunder av kampen var fortsatt FyllingenBergen i ledelsen med 29 – 28, men Andre Jørgensen Hofstøl fikk plassert ballen i målet til utligning og ØIF Arendal reddet dermed det ene poenget.

Svenn-Erik Medhus viste seg frem også i denne kampen med flere flotte redninger i avgjørende øyeblikk, og var til tider en svært viktig faktor i å holde hjemmelaget inne i kampen.

Selv om kampen ikke var preget av mye stygt spill, haglet det tominuttere, og dommerfløytene gikk til tider ganske så varme. Tobias Gjertsen på ØIF Arendal endte til slutt opp med rødt kort, etter å ha mottatt 3×2 minutter.

Det var svært hyggelig å se en fullpakket Nedeneshall for denne kampen, og vi håper at denne trenden holder seg, og at vi skal få se mange flere spennende håndballoppgjør i Nedeneshallen, med fulle tribuner.

Les flere nyheter om ØIF Arendal på våre nettsider, Facebook gruppe og Twitter side.

Er ØIF klubben i ditt hjerte? Vil du være med på laget? Les mer om Folkeaksjen på våre nettsider.