Startvansker for ØIF – ØIF Arendal

Startvansker for ØIF

ØIF Arendal møtte BSK/NIF i den første første kampen i sesongen i Postenligaen 2011/2012. Kampen gikk i Nordstrandhallen, en hall ØIF Arendal har hatt dårlig erfaring med tidligere.

Det ble en tøff kamp for ØIF mot BSK/NIF, og selv om guttene i rødt og sort til tider vartet opp med storartet spill, ble allikevel BSK/NIF et nummer for store denne gangen.

Etter at fløyta var gått for 2×30 minutter, ble resultatet til slutt 27 til BSK/NIF og 23 til ØIF Arendal.

Før vi henger for mye med hodet, må vi allikevel huske på at det er tidlig i sesongen. Etter hvert som laget blir mer samspilte, kan vi håpe på at de ekstra momentene som skal til for å dra i land seier, sitter som støpt når det gjelder som mest.

Det kommer mange nye sjanser, og allerede til tirsdag, er det ny dyst når ØIF Arendal møter Nærbø i cupen i Nye Loen Nærbø. Kampen kan du følge på Radio P5.

Deretter er det duket for hjemmekamp i Nedeneshallen, den 18.9 kl 18. Da er det FyllingenBergen som kommer på besøk, og vi håper å se Nedeneshallen fylt til randen med hjemmesupportere.

Så følg med på hjemmesidene våre, facebook siden vår og twitter siden vår for masse nyheter om ditt favorittlag i Postenligaen, ØIF Arendal.

(ØIF Arendal)