Nytt ansikt i ØIF Arendal – ØIF Arendal

Nytt ansikt i ØIF Arendal

Tobias Gjertsen gleder seg til ny sesong med ØIF Arendal!

Tobias Gjertsen er mannen som skal kjempe inn ballene fra ØIFs strekposisjon denne sesongen, og her er en liten presentasjon:

Tobias Gjertsen er opprinnelig Larviksgutt, og har spilt sine yngrekamper for Halsen IF. Der spilte han blant annet sammen med Elverums venstrekant Andre Lindboe. Tobias var fast inventar for U/J-landslaget (LM88) og spilte 55 kamper og scoret 87 mål med flagget på brystet. I 2008 signerte han for Stord, og har spilt fire sesonger med Stord, før laget rykket ned forrige sesong. Turen gikk deretter til det blide sørland, hvor kraftkaren har signert en tre års kontrakt. 

Tobias studerer for øyeblikket for å bli kjøreskolelærer, og pendler fra sitt nye hjem på Nidelvåsen til København i ukedagene.

Jeg gleder meg veldig til å spille for ØIF Arendal, det er en klubb med mye entusiasme, og et lag som er veldig spennende. Jeg gleder meg også til å spille for en fullsatt Nedeneshall, med tilskuerne på min side. Det har alltid vært god stemning i hallen når jeg har spilt der med Stord, så får vi håpe det blir enda bedre når jeg står med rød og sort drakt på meg, sier en spent Tobias Gjertsen!

Til Agderposten sa Tobias følgende, da han hadde skrevet under for ØIF: – Sørlandet er veldig flott og jeg kjenner spillerne i klubben veldig godt. Eirik og Sondre har jeg spilt på aldersbestemte landslag sammen med. Jeg følte det var på tiden var inne nå å komme til en klubb som vil kjempe høyt på tabellen!

Tobias blir å se med draktnummer 15, og vi gleder oss til å se han i aksjon for ØIF Arendal!


Tobias Gjertsen

Født: 10.06.1988
Høyde: 187cm 
Posisjon: Linjespiller
U/J landskamper: 55/87
Tidligere klubber: Halsen IF og
Stord 

Les mer her: