Møter Handball Esch – ØIF Arendal

Møter Handball Esch

ØIF Arendal møter det luxembourgske laget Handball Esch i 3. runde i cupvinnercupen.

ØIF Arendal skal møte Handball Esch i to kamper som spilles 26./27. November og 3./4. Desember.

Handball Esch har vunnet seriemesterskapet i Luxembourg fem ganger og Loterie Nationale Coupe de Luxembourg tre ganger siden klubben ble stiftet i 2001. Dermed kan man se frem til spennende utfordringer i møtet med klubben fra Luxembourg

Her er laget ØIF Arendal skal møte : Handball Esch

ØIF Arendal skulle i utgangspunktet ha spilt i Challenge Cup i år, men etter at Follo trakk seg fra cupvinnercupen, kom tilbudet til ØIF Arendal om å overta Follos plass. Tilbudet ble takket ja til og dermed kan det bli mange spennende utfordrere for klubben i Europa i sesongen som kommer.

(ØIF)