Feide Viking av banen – ØIF Arendal

Feide Viking av banen

ØIF Arendal viste nok en gang at de er knallsterke på hjemmebane. Det er ikke uten grunn at Nedeneshallen kalles Fort Nedenes.

Kveldens gjester fra vest, Viking Stavanger, fikk bakoversveis allerede fra start. ØIF Arendal røk rett opp i 4 – 0 seier etter kun å ha spilt i 2:45, og Vikingtreneren nærmest kastet timeoutkortet inn til sekretariatet.

De rødsorte viste med all tydelighet hvem som var den sterkeste part på banen i kveld, og når spillet fungerte både bakover og forover, ble målforskjellen til tider svært stor.

Stillingen var da også 18 – 8 til ØIF Arendal når fløyta gikk etter de første 30 minuttene.

I andre omgang roet kampen seg noe ned, og flere spillere fikk sjansen på parketten. Selv om Viking knappet noe inn på ledelsen, hadde de aldri noen reell sjanse til å true ØIFs ledelse og sjanse til seier.

ØIF Arendal kontrollerte kampen hele veien inn, og når det ble blåst av for full tid, kunne vi konstatere at det ble en overlegen hjemmeseier med sifrene 28 – 22.

Svenn-Erik Medhus ble kåret til banens beste spiller for ØIF Arendal, og det med rette. I dag vartet han virkelig opp med noen redninger i toppklasse, og toppet kransekaken med å score fra egen målgård.

Forsvaret satt som støpt, og Viking slet til tider svært med å finne hull til å komme på skuddhold. I angrep går det også radig unna, med mange fine kontringsmål, gjennomløp og lekre innspill til strek.

I det store og hele mange fine finesser å glede seg over i en velspilt kamp av et ØIF Arendal lag i storslag.

ØIF Arendal er dermed kvalifisert til semifinalen i sluttspillet i Postenligaen 2011, som spilles i 29. april i Drammen. Motstanderen trekkes i morgen 14. april.