Knepen seier i Stavanger – ØIF Arendal

Knepen seier i Stavanger

Det ble en knepen seier over Viking i første runde av kvartfinalene i Sluttspillet av Postenligaen 2011 for ØIF Arendal.

Det ble en sliteseier over Viking i Stavanger Idrettshall i dag, hvor stillingen endte med seier til ØIF Arendal 32 – 31.

ØIF Arendal fikk en litt treg start, og etter de første fem minuttene ledet Viking med 5 mål, mens de rødsorte ikke hadde kommet ordentlig i gang med scoringsrekka. Stillingen til pause endte allikevel 16 – 16.

Viking dro fra igjen i begynnelsen av andre omgang, men ØIF Arendal kjempet seg tilbake, med gode prestasjoner fra flere spillere, og etter noen spennende sluttminutter ble det klart at de rødsorte kunne ta med seg seieren hjem til Arendal, med et sluttresultat på 32 – 31.

ØIF Arendal har dermed sikret seg et godt utgangspunkt for returkampen som går i Nedeneshallen førstkommende onsdag 13. april kl 19.00.