Fjerdeplassen sikret – ØIF Arendal

Fjerdeplassen sikret

Det ble hjemmeseier i Nedeneshallen i dag med stillingen 36 - 31 over Runar. ØIF Arendal tar med seg to viktige poeng i kampen i dag, og sikrer med dette fjerdeplassen på tabellen.

Det ble en kamp preget av litt startvansker i dag, hvor vi ligger under størstedelen av 1. omgang. Utover i omgangen kommer vi mer i siget, og knapper sakte men sikkert inn på Runars ledelse. Det ender med at vi går forbi Runar til pause, med stillingen 17 – 16.

Andre omgang starter betraktelig bedre med større driv, og det går ikke lange tiden før vi er oppe i en femmåls ledelse. Runar klarer tidvis å knappe inn ledelsen til fire mål, men det ender med hjemmeseier og et sluttresultat på komfortable 36 – 31.

Med dette er fjerdeplassen på tabellen sikret, da vi ender opp med 30 poeng, og FyllingenBergen ikke har mulighet til å oppnå mer enn 28 poeng.

Håvard Augensen, som takker for seg i ØIF Arendal etter denne sesongen, ble kåret til banens beste spiller for ØIF Arendal, og avslutter i fin stil med seieren over Runar.

Neste kamp ut for oss er kvartfinale i sluttspillet, hvor vi møter Viking. Vi kommer tilbake med dato og tidspunkt for kampen.