Skjebnekamp mot Runar – ØIF Arendal

Skjebnekamp mot Runar

Det er sesongens siste ordinære seriekamp i Nedeneshallen onsdag 6. april kl 18.30.

Motstander denne gangen er Runar, som for tiden ligger på en niende plass på tabellen.

Vi trenger seier i denne kampen for å sikre fjerdeplassen på tabellen. Situasjonen er den at FyllingenBergen ligger hakk i hæl med oss på tabellen.

Både vi og Fyllingen har 21 spilte kamper. Vi har 28 poeng og FyllingenBergen har 26 poeng. Derfor er det ytterst viktig at vi stikker av med de to poengene i denne siste ordinære seriekampen før sluttspillet.

ØIF Arendal har en svært god statistikk på hjemmebane, med ikke mindre enn 10 kamper uten tap i Nedeneshallen. Det skal overhodet ikke tas lett på motstanderne, men med topp innsatsvilje og spilleflyt håper vi at de rødsorte tar hjem seieren.

Det er denne skribents store ønske at publikum dukker opp i horder for å oppleve en spennende håndballkamp og at ØIF Arendal guttene får masse oppbacking fra tribunen slik at de tar med seg disse to svært viktige poengene.

Det ville være veldig moro om vi kunne se en full Nedeneshall med like høy stemning som under kampen mot Elverum.