Kvartfinale Challenge Cup – ØIF Arendal

Kvartfinale Challenge Cup

Søndag 3. april kl 18.00 braker det løs i Nedeneshallen med andre runde i kvartfinalen i Challenge Cup.

ØIF Arendal har et tøft utgangspunkt foran andre runde i kvartfinalen i Challenge Cup, da de tapte 33 – 24 for Stiinta Bacau på sitt besøk i Romania. Muligheten for å kunne gå videre er allikevel til stede.

Stiinta Bacau har tidligere gått på kraftige smeller i Challenge Cup, og dersom ØIF Arendal spiller en solid kamp i morgen, kan de slå rumenerne med 9 mål eller mer.

Som Sondre Paulsen uttaler til Agderposten ønsker ØIF Arendal å lage et ordentlig håndballshow i Nedeneshallen, og det er svært viktig for spillerne at de har et fulltallig publikum som kan hjelpe dem å få til den gode stemningen som gjør at de spiller knallgod håndball på toppnivå.

Vi håper derfor at vi får se en Nedeneshall som er pakket med folk som sild i tønne, som alle sammen har tatt med seg godhumøret.

Nå gjelder det å legge godt innpå med halssukker, og gjøre pusteøvelser i forveien, for nå må vi få taket til å løfte seg i Nedeneshallen.

Så viser vi oss frem fra vår absolutt beste side, og viser Stiinta Bacau at håndballshow og kjempestemning, det kan vi lage i Arendal også, minst like godt som i Romania.

Møt opp, ta med trommene, tutene, skjerfene, og hei deg hes for nå må alle som er interessert i håndball løfte guttene fremover til nye høyder.